Swellpro Splash Drone 3

Landor Larsen Elektronikk lanserer nå en helt ny drone i Norge. SwellPro Splash-drone er vanntett, kan lande på vannet, filme under vann og ta av direkte fra vann. Denne drona er fantastisk robust, tåler å treffe vann i over 50km/t, kan fly stabilt i vind på mer enn 12 m/sek. Splash-drone brukes også i redningsarbeid på sjøen, den kan løfte 1 kg i tillegg til sin egen vekt og kan dermed fly ut redningsliner og oppblåsbare puter/ringer.

Leveres nå med kamera:

Vårt splitter nye, helt vanntette 4k kamera med integrert 2-akselig gimbal gir deg den unike muligheten til å fange jevne og stabile videoer og bilder mens du flyr i himmelen eller under vannoverflaten. Det er akkurat som et stativ i luften, og sikrer jevn opptak alltid, mens Splash drone-bilen er i full flytur.

- 1 / 2,3 '' CMOS-sensor
- 4K-video med 25 bilder per sekund
- 14 megapiksler stillbilder
- 5G alle glasslinser med 106 ° synsfelt for forvrengningsfrie, levende, høyoppløselige bilder.
Ny S3 Flight Controller
Den nye S3 flykontrollen har blitt optimalisert for å gi trygg og pålitelig flytur. Den oppdaterte programvaren og omprogrammeringen kontrollerer kontinuerlig systemfeil og gir sikkerhetskopiering for å opprettholde flysikkerhet og stabilitet. Dual-modus GPS bruker opptil 24 satellitter samt Glonass for bedre nøyaktighet. Dens forbedrede skjerming gir større nøyaktighet enn noensinne, i alle miljøer. Selv om du er nybegynner, bør du fly en Splash drone auto være en stressfri opplevelse.

1 / 1

Please reload

Landor Larsen Elektronikk AS

Hillevågsveien 18, 4016 Stavanger, Norway

Tlf + 47 51 88 68 68  |  mail@landorlarsen.no

 

© Landor Larsen Elektronikk - Alle rettigheter reservert