top of page

Fusion StereoActive bærbar vanntett lydpakke

Fantastisk lyd!

Vanntett & portabel båtstereo på 1-2-3: Med din StereoActive følger det et maritimt feste («puck») som muliggjør dekksmontering på baugen i skjærgårdjeepen så vel som på kajakk eller padlebrett. En solid hendel lar deg enkelt fristille spilleren når du vil ha med deg godlyden i land, og med 20 timer batterilevetid har du lyd helt til solen renner i havet og hjemturen med!

Vanntett – Fusion leverer kompromissløs maritim kvalitet: Med IPX7 tetthetsgrad er StereoActive helt vanntett. Den tåler faktisk å være 1 meter under vann i inntil 30 minutter. Ingen grunn til å være redd for litt sjøsprøyt med andre ord.
Flyter i vann! – Redd for å miste elektronikken i havet? Ikke nå lenger. StereoActive flyter om du er uheldig og mister den i vannet.

FUSION ENTERTAINMENT

OPEN SOURCE ENTERTAINMENT
FUSION-Link Lite er en åpen kildekode-underholdnings kontrollplattform som gjør at en hvilken som helst tilbehørsproduktør får mulighet til å samarbeide med FUSIONs overlegne underholdnings utstyr. Enten det er en rattprodusent, smartwatch designer, digital switching leverandør eller noe i mellom - Fusion-Link Lite vil kjøre musikken til det ypperste!

Ta kontakt med oss for å få et tilbud på en skreddersydd løsning!

Vi leverer alt fra høyttaler og enkelt komponenter til komplette underholdnings system.

1 / 1

Please reload

bottom of page