top of page

Litt om vår historie

landorlogo_50år_smaal.jpg

Landor Larsen Elektronikk AS ble etablert i 1970 av Rolf Landor-Larsen.

 

Firmaets første leverandør var "Kongsberg Våpenfabrikk" som produserte Decca Navigator- mottagere for utleie.
I løpet av kort tid ble firmaet også representant for andre leverandører som Simrad og Racal Decca. Senere har andre leverandører kommet til slik at firmaet i dag representerer alle ledende produsenter av Marin Elektronikk.
Firmaet ble etablert i oljealderens barndom og har fulgt med fra "Klondyke-tilstandene" den første tiden, til dagens regulerte forhold.
Som en kuriositet kan nevnes at vi i samarbeid med Simrad foretok ekkolodd-målinger av bunnen før Ekkofisk- tanken kunne settes ned og at Norwegian Contractors i mange år var en viktig kunde. Vi var ansvarlig for kommunikasjons og navigasjonsinstrumentene og deltok på alle utslep av betongplattformene.
Gjennom alle år har "offshore-markedet" ved rederier og oljeselskaper samt handelsflåten og kystflåten vært den største kundegruppe. Dette har medført stor reiseaktivitet både offshore, innland og utland.
Landor Larsen Elektronikk AS har en meget sentral beliggenhet i Hillevåg i Stavanger. Verkstedet er velutstyrt med moderne måleinstrumenter og kvalifisert personell.

 

Salg og service har i alle år vært alfa og omega i vårt firma. Utviklingen av nye produkter går raskere og raskere. Det medfører at vi hele tiden må være i forkant og for å være oppdatert på nyheter, slik at vi kan tilby våre kunder kvalifisert bistand, enten det gjelder salg eller service.

Våre ingeniører er derfor stadig på kurs i inn og utland.

Et relativt nytt satsingsområde er salg, installasjon og service av Satellitt Fjernsynsantenner for skip og rigger.

Firmaet har hatt en stabil vekst og har i dag 8-9 ansatte.

De senere år har fritidsbåt-markedet øket og har blitt en hyggelig tilvekst til aktiviteten.

Radar, GPS, VHF, elektronisk kartplotter og ekkolodd er i dag vanlige instrumenter i lystbåtene.

espen_sverre
gla02DSute2
big00032
big00034
fasade_medbiler
hillevaag08
bottom of page